De grå dagene !

Fra at alle dager har vært svarte. Har de nå endret seg til en gråere farge, og det er ett positvt tegn. To dager på rad har vært "gode" dager, den bunnløse sorgen , kvalmen og mageondt har bedret seg . Har fått i meg litt annet enn knekkebrød, bananar og yohurt, kjørt fisk i tre dager og i godt og hyggelig selskap med Erik, Trude.,Henrik, Camille og vår vesle skatt , befriende med mennesker rundt seg som en slipper å forestille for, avslappende snakk og latter . Gode familiestunder !

Men jeg ser at det er langt igjen å komme tilbake der jeg var før jul, det er tar lang tid å bygge seg opp igjen og så lite som det skal til, før en seiler utfor igjen , og må ta frem teskjeen igjen og grave seg frem . 

I går gikk dagen over all forvetning, opp tidlig, stå for påkledning av Tom, time på Sophies Minde ny avstøpning av Toms legg og ankel. Etterpå var det prøving av en tandem, side by side sykkel her hjemme, og sykkelen fungerte kjempebra , vi ble så positive begge to og gleder oss allerede til å ta sykkelen i bruk, lange fine turer i skog og mark og ikke minst på fjellet . Dagen var onsdag og da kommer Erik og lager middag til oss, en fin avslutning på dagen for oss alle .  

Jeg har hatt noen timer med fri i dag og fikk gjort mye her hjemme, en god følelse, Tom var på Bølerbadet med vår nye støttekontakt, Nicola, og det fungerer godt , de tok en lunsj og fikk vasket bilen . Så fikk jeg gjort i stand middag til Henrik, Camilln og Alfred og med sin blide væremåte og interesse for vårt ve og vel og vår  interesse for deres dager og en meget stor interesse for Alfred sin hverdag, så ble denne dagen også en fin dag . Tunge tanker faller ned i hodet mitt med ett brak og så skal jeg prøve å gjøre om de vonde tankene til gode tanker, ihvertfall til bedre tanker . 

I morgen er det normal dag for Tom på senteret, jeg skal på lunsj ned kollegaer , gleder meg til å se de alle igjen, men gruer meg til å høre om deres normale hverdag og da kommer tankene, de tankene som ikke er så gode , jeg vet at mange av disse også har sine problemer og sliter med sitt, men det er noe mange skjuler, men for meg er det vanskelig å skjule at dagene av og til er ett helvete . 

Det jeg jobber med nå er å treffe "normale" mennnesker, akseptere at det er ikke vårt liv lenger . Hvorfor skal det være så vanskelig å godta og bare si , javel, vårt liv ble ikke det vi håpet på , men kanskje vi greier å få til en tilnærmet god livssituasjon ! 

Lykke til til alle pårørende som sliter ! 

2 kommentarer

Norwegian Housewife

21.01.2016 kl.22:16

Du skriver veldig godt. Skulle virkelig ønske det var noe jeg kunne gjøre for deg. Sender noen lykkelige tanker din vei <3. Ønsker dere en god helg.

etslagforlivet

22.01.2016 kl.20:34

Norwegian Housewife: jA, noe kan alle gjøre for pårøørende, slik som du gjør nå, skenker meg lykkelige tsnker, da vet en at en er ikke helt alene , tusen takk

Skriv en ny kommentar

etslagforlivet

etslagforlivet

59, Oslo

Langt nede og høyt oppe. Gir aldri opp. Omsorgsfull for alle som trenger det. Veldig trett om morgenen.

Kategorier

Arkiv

hits